Verde Vista Meerburg Zoeterwoude

We zijn begonnen met de bouw van 166 appartementen in de wijk Verde Vista Meerburg in Zoeterwoude.

De appartementen die wij hier laten bouwen, zijn onderdeel van een groter project met in totaal 400 appartementen. We werken samen met ontwikkelaar Stebru en bouwer Plegt-Vos. De 166 appartementen, bestaan voor Habion uit 120 appartementen sociale huur: tweekamerappartementen met een gebruiksoppervlakte van 61m2. Daarnaast realiseert Vastgoed zorgsector 44 appartementen in de middenhuur categorie: driekamerappartementen met een gebruiksoppervlakte van 75 – 78m2.

Wonen in Verde Vista?

Wonen is wat jij ervan maakt. Wij houden van buren die naar elkaar omkijken, die met elkaar het leven mooier en makkelijker maken. Dat ouderen prettig kunnen wonen op een plek waar ze zich thuis voelen, ongeacht geaardheid, afkomst, levensstijl of overtuiging. Verde Vista in Zoeterwoude, vlak bij Leiden, wordt een plek waar iedereen zichzelf kan zijn, en plezierig en veilig kan wonen. Waar zorg als u dit nodig heeft, nabij is.  Waar altijd iets te doen is. Waar mensen wonen die midden in het leven staan, maar ook hechten aan vrijheid en privacy. Mensen die samen met hun buren het leven nét een beetje leuker willen maken.

Goed om te weten: We werken samen met een zorgorganisatie. U hoeft niet meer te verhuizen, ook als u zorg nodig hebt, kunt u dat gewoon thuis krijgen.

Bent u 65+ en wilt u hier uw nieuwe thuis maken? Heeft u interesse om in Verde Vista in Meerburg te wonen? Op deze pagina staat een formulier waarmee u uw interesse kan aangeven. Vul dat in, dan houden we u op de hoogte en weet u als eerste wanneer de verhuur start en u zich kunt aanmelden.

Lees hier het laatste nieuws en meld u aan voor de nieuwsbrief.

Locatie