23 oktober 2023

Rhederhof (Rheden) verkocht aan Cortese

Het gaat om het complex Rhederhof gelegen aan de Worth Rhedenseweg en Klaproosstraat in Rheden. Het complex heeft een verhuurbare oppervlakte van circa 10.000 m² en bestaat uit onder meer 122 intramurale eenheden, kantoorruimten, commerciële ruimten en achtentwintig parkeerplaatsen.

Het object is volledig verhuurd aan twee hoofdhuurders, te weten Stichting Attent Zorg en Behandeling en Stichting Siza. Attent biedt woonruimte en zorg aan mensen met een chronische lichamelijke aandoening en/of een cognitieve stoornis, zoals dementie. Siza biedt woonruimte en zorg aan jongvolwassenen met een licht verstandelijke beperking en/of autisme.

ABC Capital heeft de transactie namens verkoper begeleid en Pillar notarissen was verantwoordelijk voor de juridische begeleiding.

Rémy Voskamp, directeur Cortese: “Dit object stond al lang op onze wensenlijst en wij zijn zeer verheugd dat wij deze grote woonzorglocatie van Stichting Vastgoed zorgsector voor Cortese HealthCare IX hebben kunnen aankopen. In dit fonds zijn eerder twee gezondheidscentra aangekocht en de aankoop van dit woonzorgcentrum vormt een mooie aanvulling op de vastgoedportefeuille”.