10 januari 2024

KUDO bouwt seniorenappartementen in Ede voor Vastgoed zorgsector

In Ede, direct aan het mooie Proosdijpark wordt een luxe appartementencomplex gebouwd. KUDO bouw en ontwikkeling uit Veenendaal draagt zorg voor de ontwikkeling en bouw van de nieuwe appartementen, Vastgoed zorgsector zal deze afnemen om te verhuren aan senioren. In het complex komen 70 driekamer appartementen (waaronder vier luxe penthouses en twee woningen direct grenzend aan het park), inclusief een ondergrondse parkeergarage, die in de vrije sector zullen worden verhuurd aan senioren (65+). Er komt een gemeenschappelijke ruimte voor ontmoeten en activiteiten. De woningen worden aangesloten op warmtenet Ede en zullen een energielabel van A+ of hoger krijgen. De bouw start in januari 2024, verwachte oplevering eind 2025. De verhuur zal begin 2025 starten.

Frank van Woerden, algemeen directeur KUDO: “Ik kijk terug op een geslaagd gezamenlijk ontwikkeltraject met Vastgoed zorgsector en kijk uit naar de realisatie van dit prachtige appartementencomplex.”

Ton de Rond, directeur bij Vastgoed zorgsector: “Ouderen vormen een doelgroep die de komende jaren groeit. Fijn dat we in samenwerking met KUDO bouw en ontwikkeling en de gemeente deze doelgroep een mooie plek in Ede kunnen geven.”

Over KUDO
Midden-Nederland mooier maken door zelf initiatief te nemen in nieuwe ontwikkelingen, het hele ontwikkeltraject in eigen beheer hebben en zelf de realisatie van duurzame en gezonde leefomgevingen uitvoeren. Dat is in een notendop de visie en uiteindelijk ook de kracht van KUDO uit Veenendaal.

Over Vastgoed zorgsector
Vastgoed zorgsector is gespecialiseerd in duurzame huisvesting voor ouderen. We richten ons op senioren die aantrekkelijk, comfortabel en met de mogelijkheid van zorg willen wonen. Dat doen we al sinds 1969. Met onze ruime kennis en jarenlange ervaring realiseren we woonruimte waar ouderen zich thuis voelen; woningen waar ouderen wonen met zorg en dienstverlening binnen handbereik. Vastgoed zorgsector vindt het belangrijk dat haar woongebouwen meerwaarde bieden voor de bewoners én voor de buurt.

Lees meer over dit project op onze projectpagina.