De Wederick – Amandelboom

Het gebouw De Wederick op het adres Kamille 16 bestaat uit 23 zeer comfortabele en luxe afgewerkte huurappartementen. Een enkele keer zijn hier appartementen vrij.

Alle type appartementen hebben 3 ruime kamers en zijn ingericht met luxe keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur en een luxe badkamer met wandmeubel. De appartementen in de Wederick zijn gelijkvloers en levensloopgeschikt. De doorgangen zijn en de ruime lift maakt het wooncomplex ook rolstoel toegankelijk.

Het gebouw is voorzien van een duurzame klimaatinstallatie. Dit systeem is individueel regelbaar en biedt het voordeel van een behaaglijk binnenklimaat.

Aan veiligheid in het appartement is veel aandacht besteed. De badkamer heeft een antislipvloer en een thermostatische douchemengkraan. De sloten in het appartement zijn uitgevoerd als gemakssloten. Alle sloten en het beslag op deuren en ramen voldoen aan de eisen van het Politiekeurmerk.

In de hal, toilet, badkamer en berging gaat de verlichting automatisch aan als de ruimte wordt betreedt. De appartementen zijn voorzien van rookmelders. Deze zijn aangesloten op de brandmeldinstallatie van De Amandelboom met een automatische doorverbinding naar de brandweer. Tevens is er in het appartement een noodoproepinstallatie aanwezig die indien gewenst middels een Zorgwelzijnsovereenkomst met IJsselheem geactiveerd kan worden.

Voor uw fiets is plaats in de gemeenschappelijke fietsenstalling op de begane grond. De deuren openen en sluiten automatisch. De stalling is voorzien van elektrische laadpunten.
Verder bestaat de mogelijkheid om een eigen vaste overdekte parkeerplaats te huren.

Dichtbij De Wederick, aan de Wederiklaan, ligt het gebouw De Amandelboom. Dit nieuw en eigentijds woonzorgcomplex omvat in totaal 70 huurappartementen, een woonzorgcentrum, een kerkzaal, restaurant, een groepspraktijk van huisartsen en diverse andere voorzieningen. De grote tuin biedt u een prettige groene plek dichtbij.

Vlak voor De Amandelboom is een bushalte. Een winkelcentrum vindt u niet ver van De Wederick, aan de Lovinkstraat.

Vanuit Kampen zijn de grote steden Zwolle, Lelystad, Almere, Leeuwarden en Amsterdam met de trein zowel de auto goed en makkelijk bereikbaar.

 

Locatie